opc_loader

Wensenlijst

Paco Sako - gekleurd

Ontworpen als een expressie van vrede, vriendschap en samenwerking, is Paco Á…Š“ako een bedachtzaam spel met een innovatieve en levendige speelwijze. Ontdek nieuwe strategieën, bijzondere openingen en interessante patronen.

Deze zijn te bestellen in het geel, paars, rood, blauw, roze, oranje, groen, zwart, en wit. Geef bij uw bestelling aan in het commentaar welke kleuren combinatie u wil bestellen voor uw stukken (maximaal twee kleuren.)

44,50

Uitverkocht

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Het originele en sierlijke ontwerp, dankzij welke de stukken zich kunnen verenigen, geeft een geheel nieuwe dimensie en geest aan het schaakspel. De vier unieke spelregels, ontstaan vanuit dit ontwerp, staan centraal in de Paco Á…Š“ako spelervaring.

Creëer een eenheid
Creëer een eenheid door een van jouw stukken te verenigen met een stuk van de andere speler. Degene die met de koning van de andere partij een eenheid vormt, heeft gewonnen!

Een eenheid bewegen
Met een eenheid kan door beide spelers doorgespeeld worden. Wel mag je de eenheid alleen bewegen volgens de regels van jouw stuk in die eenheid.

Het vrijspelen
Je kunt een eigen stuk een eenheid inspelen en daarmee een ander eigen stuk uit die eenheid los spelen. Vervolgens mag je in dezelfde beurt met het losgekomen stuk verder spelen.

De schakeling
De schakeling, een van de meest interessante spelregels van Paco Á…Š“ako, vindt in één beurt plaats door meerdere eenheden en stukken vrij te spelen. Dit resulteert in onverwachte wendingen en dynamische patronen binnen het spel.

Extra informatie

Beoordelingen ()
Paco Sako - gekleurd heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Paco Sako - gekleurd


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items