opc_loader
  • Nederlands
  • English

Twilight Imperium 4th Edition

Twilight Imperium is al 20 jaar een episch ruimte-battle spel; dit najaar verschijnt de volledig herziene Fourth Edition van deze klassieker met maar liefst ruim 1.000 spelonderdelen. Drie tot zes spelers kruipen in de huid van één van de 17 verschillende galactische beschavingen en strijden voor de macht in het universum middels het oorlogsvoering, diplomatie en economische handel. Er kan slechts 1 ras op de troon van Mecatol Rex zitten als heerser van het universum... De eerste factie die 10 overwinningspunten heeft vergaard wint het spel.

175,00
Beschrijving

Deze 4de editie van Twilight Imperium is in alle opzichten een episch bordspel. Van de gigantische doos vol met miniaturen, bordtegels en stapels kaarten tot het enorme aantal mogelijkheden om jouw rijk uit te breiden.

De spelers moeten steeds kiezen of ze de koers gaan varen van de diplomaat, de handelaar, de onderzoeker of de generaal. Soms moet je samenwerken met je grootste vijand, maar uiteindelijk moet je zelfs je beste kameraad verraden om de macht te grijpen.

Het spel bevat meer dan 200 plastic miniaturen voor de oorlogsvloten, heel veel bordtegels waarmee je elke keer een nieuw ruimtestelsel op kunt bouwen en meer dan 400 kaarten die de technologie, wetten en acties representeren.

Beoordelingen (0)
Twilight Imperium 4th Edition heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl


Openingstijden:

Bestellingen kunnen worden afgehaald op:

ma t/m vrij tussen 11.00 & 16.30
za              tussen 12.00 & 16.00

Laatst bekeken items