opc_loader
  • Nederlands
  • English

Everdell

In de charmante vallei van Everdell, onder de takken van torenhoge bomen, tussen meanderende beekjes en bemoste dalen, bloeit en groeit een beschaving van bosbeestjes. Van Everfrost tot Bellsong zijn er vele jaren voorbijgegaan maar de tijd is rijp voor nieuwe vestingen en nieuwe steden. Jij bent de leider zijn van een groep beestjes wiens taak het is om gebouwen te bouwen, levendige personages te ontmoeten en evenementen te hosten – je hebt een druk jaar voor jezelf. Zal de zon het helderst op jouw stad schijnen voordat de wintermaan opkomt?

69,00

Uitverkocht

Beschrijving

Everdell is een spel van terrein bouwen en plaatsing van werknemers.

Op jouw beurt kan een speler een van de volgende drie acties ondernemen:

  1. a) Plaats een arbeider: elke speler heeft een verzameling arbeidersstukken. Deze worden op de bordlocaties, evenementen en bestemmingskaarten geplaatst. Werknemers voeren verschillende acties uit om de ontwikkeling van een spelersbord te bevorderen: het verzamelen van hulpmiddelen, kaarten trekken en andere speciale acties ondernemen.
  2. b) Speel een kaart: elke speler bouwt en bevolkt een stad; een tableau van maximaal 15 kaarten voor constructie en beestjes. Er zijn vijf soorten kaarten: Travellers, Production, Destination, Governance en Prosperity. Kaarten genereren middelen (takjes, hars, kiezelstenen en bessen), verlenen vaardigheden en scoren uiteindelijk punten. De interacties van de kaarten onthullen talrijke strategieën en een bijna oneindige verscheidenheid aan werkende steden.
  3. c) Bereid je voor op het volgende seizoen: werknemers worden teruggestuurd naar de spelerslevering en nieuwe werknemers worden toegevoegd. Het spel wordt gespeeld vanaf de winter tot het begin van de volgende winter.

De speler met de stad met de meeste punten wint.

Beoordelingen (0 )
Everdell heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl


Openingstijden:

Maandag          13:00 tot 18:00 uur

Dinsdag            10.00 tot 18.00 uur

Woensdag        10.00 tot 18.00 uur

Donderdag       10.00 tot 18.00 uur   ( voorlopig geen koopavond)

Vrijdag              10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag           10.00 tot 18.00 uur

Zondag             12.00 tot 17.00 uur

Laatst bekeken items
69,00