opc_loader

Wensenlijst

Backgammon Tibetaanse Appel

185,00
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Hoogwaardig handgemaakt backgammon-bordspel in appel. De appelboom is altijd beschouwd als de belichaming van het leven; hij vertegenwoordigt geluk en straalt esprit en levensvreugde uit.

De set is gemaakt van massief esdoorn met gegalvaniseerde hoekverbindingen. Speel- en dekoppervlakken zijn gefineerd in appel. Bij deze uitvoering vermijden wij bewust externe beslagen. Het handvat is gefreesd, de scharnieren zijn verborgen. Dit geeft backgammon iets elegants en puristisch.

Houtsoort: appel
Lengte: 36cm
Breedte: 23,5 cm, afmetingen zijn ingeklapt, de breedte verdubbelt als het spel open is
Hoogte: 4cm

Contrasterende lichte en zwarte punten zijn op ingewikkelde wijze ingelegd in het backgammon-speelveld. Om een ​​harmonieus totaalbeeld te creëren, zijn de punten afgerond. Het spel bevat lichte en donkere houten speelstukken, evenals twee houten dobbelstenen die in de binnenvakken van de koffer passen. Alle hoeken en randen zijn afgerond, zodat elk spel goed aanvoelt.

De oppervlakken zijn gelakt met open poriën, waardoor het houtkarakter levendig en merkbaar blijft. 

De keuze van fineer is vooral belangrijk voor de uitzending van een spel. Wij zorgen ervoor dat het topfineer de eigenschappen van de houtsoort weerspiegelt, zodat elk spel uniek blijft.

We kiezen bewust voor stillere fineersoorten voor de binnenoppervlakken om een ​​helder speeloppervlak te creëren dat de prachtige inleg benadrukt.

Made in Germany: Wij produceren onze backgammonspellen van de 3e generatie al meer dan 70 jaar in onze eigen werkplaats in Duitsland. Om deze reden beschikken wij over vakbekwame medewerkers die houttechnologie hebben gestudeerd en die hun vak verstaan ​​en ervan houden. We zijn blij dat we het enige bedrijf zijn dat deze spellen met de hand produceert in Duitsland. De speelstukken en dobbelstenen voor onze backgammon betrekken wij ook bij bedrijven die in Duitsland produceren.

Beoordelingen ()
Backgammon Tibetaanse Appel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Backgammon Tibetaanse Appel


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items