opc_loader

Berry4 Biedtrainer

Artikelnr: 200024
20,25
Beschrijving

Berry4 biedtrainer bevat een aantal basis biedoefeningen voor beginnende bridgers. Elke oefening bevat een onbeperkt aantal opgaven.

N.B Deze CD is de opvolger van Berry's biedtrainer. Voor bezitters van deze Cd heeft berry4 biedtrainer geen toegevoegde waarde.

Extra informatie

Voor veel beginnende bridgers vormt het te leren biedsysteem een groot struikelblok. Er moet een grote hoeveelheid regels en afspraken worden onthouden. Wie niet dag en nacht gaat zitten bridgen zal zijn kennis slechts sporadisch kunnen toetsen. Berry's Biedtrainer brengt daar verandering in. Aangezien elke oefening een onbeperkte hoeveelheid opgaven bevat kunt u elk stukje van de biedtheorie net zo lang oefenen tot u het beheerst.

 

  • De biedmogelijkheden van Jack worden in Berry's Biedtrainer gebruikt om op een leuke en verantwoorde manier het bieden te oefenen. Door de aanwijzingen en opmerkingen van Jack leert u snel systematisch te bieden.

     

  • Qua theorie volgt Berry's Biedtrainer de lesboeken van Berry Westra: Leer bridge deel 1 en 2, Leer wedstrijdbridge en Beter bridge deel 1 en 2. In de volksmond staan deze boeken ook wel bekend als klaverkoning t/m schoppenkoning. Uiteraard kan de biedtrainer ook los gebruikt worden. Training maakt immers elke bridger beter.

     

  • Als u niet het goede bod doet dan geeft Berry commentaar. Altijd met uitleg waarom uw actie niet goed is. Vaak ook zonder het goede antwoord te vertellen maar u in de goede richting te duwen door middel van aanwijzingen.

     

  • De gebruikersinterface lijkt sterk op die van Jack's Bridgetrainer en alle andere Bridge Beter software.

     

  • Aan dit didactische product vinden aanpassingen plaats wanneer nodig. Berry Westra zal voortdurend kritisch kijken naar zijn Biedtrainer en waar nodig adviezen van Nederlandse bridgedocenten verwerken. Heeft u eenmaal Berry's Biedtrainer aangeschaft dan kunt u de recentste versie altijd gratis downloaden vanaf onze website. Zie Berry's Biedtrainer updates.

    U kunt Berry's Biedtrainer hier bestellen.

    De systeemeisen zijn als volgt: Windows 98 (2nd edition) of beter met tenminste 32 MB geheugen en tenminste 40 MB vrij op uw harde schijf. De processor snelheid is voor Berry's Biedtrainer niet van belang.

     

Beoordelingen ()
Berry4 Biedtrainer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Berry4 Biedtrainer


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items