opc_loader

Wensenlijst

Millennium Chess Genius Pro

MILLENNIUM
ChessGenius PRO 2024

De perfecte speelpartner voor alle schaakliefhebbers. Met kleurendisplay, vele leer- en hulpfuncties en een speelsterkte tot 2.200 ELO.

169,00
Zet op wensenlijst
Beschrijving

De nieuwe ChessGenius Pro met zijn kleurendisplay biedt plezier voor alle spelers - terwijl hij eenvoudig en intuïtief te gebruiken is. De PLAY-knop start gemakkelijk nieuwe spellen: met wit, met zwart, in de modus voor 2 spelers of vanuit een specifieke positie. De krachtige processor zorgt voor razendsnelle responstijden op alle spelniveaus. Het ontwerp is volledig gemoderniseerd ten opzichte van het vorige model: superslank, modern en met stijlvolle stukken die goed in de hand liggen.

Schaakfuncties

Je kunt een vrijwel onbeperkt aantal moeilijkheidsgraden instellen. Er zijn toernooiniveaus beschikbaar voor bijzonder sterke spelers, die zelfs zeer goede clubspelers uitdagen met maximaal 2.200 ELO. De eenvoudige spelniveaus zijn verder geoptimaliseerd, zodat zelfs absolute schaakbeginners kunnen winnen. Er kunnen maximaal 12 games op het apparaat worden opgeslagen en opnieuw worden geladen. Alternatieve computerzetten, verschillende speelstijlen en 3 opties voor de openingsboeken ronden de schaakervaring af.

Voor maximale vrijheid is er een niveau met vrij instelbare tijden, aantal zetten en stappen beschikbaar.

AI-functies voor echt schaakplezier

De schaakcomputer kan partijen staken of remise aanbieden. De optioneel schakelbare schaaktrainer waarschuwt voor slechte zetten, biedt terugtrekking ervan aan en doet verbetersuggesties voor betere zetten. De helpknop toont mogelijke zetten in het spel - voor alle stukken of alleen voor het geselecteerde stuk. Indien gewenst worden zelfs de namen van de gespeelde openingen op het display weergegeven.

Comfort

De ChessGenius Pro is uitgerust met de nieuwste versie van MILLENNIUM HighSensity druksensortechnologie. Het extra gladde en extra grote schaakbord van 20 x 20 cm zorgt voor maximaal speelplezier! Het contrastrijke kleurendisplay met de moderne gebruikersinterface is geïnspireerd op smartphones en biedt snelle toegang tot alle functies. Met 14 talen voor alle menu- en helpteksten is er voor iedereen de juiste taal!

Alle menu-items zijn voorzien van helpteksten in de geselecteerde taal. Weet je niet wat een bepaalde instelling doet? Eén druk op de ? knop en je weet het - zonder dat je een handleiding nodig hebt!

Energiebesparend: het apparaat werkt met batterijen, NiMH-accu's of de optionele M811-voeding. Het apparaat detecteert periodes van niet-gebruik en schakelt vervolgens automatisch over naar de energiebesparende modus.

Onderweg

Dankzij de magnetische stukken kun je zelfs onderweg spelen. Ze zijn gemakkelijk en veilig op te bergen in het meegeleverde katoenen zakje.

Met de hoofdschakelaar aan de achterkant van het apparaat kunt u de stroomtoevoer volledig loskoppelen. U kunt dus eenvoudig uw ChessGenius Pro meenemen en spelen waar u uw vrije uren ook doorbrengt.

De software: ChessGenius

De schaakcomputer bevat een van de beroemdste schaakengines aller tijden: ChessGenius van Richard Lang. De Engelsman wordt met zijn tien wereldtitels in computerschaken zonder twijfel beschouwd als een van de meest succesvolle schaakprogrammeurs aller tijden. ChessGenius Pro bevat de nieuwste versie van zijn legendarische programma.

Technische details

Schaakspecifieke eigenschappen

Geschikt voor

Voor zowel beginners als gevorderden, toernooi- en clubspelers

Speelkracht

Ongeveer 2200 ELO

Speelstukken inbegrepen

Schaakstukkenset met stukvilt

Magnetische stukken

Ja

Stukken lade

Nee

Afmetingen schaakbord

20x20 cm

Königshöhe

4,8 cm

Hardware

Dambord-technologie

Druksensorbord, Millennium HighSensity-technologie

Display met verlichting

Ja

Verwerker

ARM Cortex M4 / 120 MHz

RAM

160 KB

Software

Programma

SchakenGenius, 2016

Auteur

Richard Lang

Apparaattalen

14 (DEU / ENG / FRE / NLD / SPA / ITA / POL / DAN / ZWE / FIN / NOR / CES / HUN / SLO)

Menusysteem

Op tekst gebaseerd, alle apparaattalen

Stroomvoorziening

Batterijen nodig

Ja

Type

4 x AA/LR06

Batterijen inbegrepen

Nee

Voedingsaansluiting

Ja, voedingseenheid M811

Afmetingen en gewichten

Productafmetingen

29,5 x 21,2 x 2,5 cm

Product gewicht

ca. 550 gr

Modelnummer en leeftijdsaanbeveling

Modelnummer

M815

Leeftijd aanbevolen door de fabrikant

8 - 99 jaar

Beoordelingen ()
Millennium Chess Genius Pro heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Millennium Chess Genius Pro


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items