opc_loader

Wensenlijst

Captain Sonar

Leeftijd: 14+

Spelers: 2-8

Duur: ca. 45 minuten

47,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Op de bodem van de oceaan zal niemand je horen schreeuwen!

In Captain Sonar besturen jij en je teamgenoten een ultramoderne onderzeeër en proberen ze een vijandelijke onderzeeër te lokaliseren om hem uit het water te blazen voordat ze hetzelfde met jou kunnen doen. Elke rol is belangrijk en de confrontatie is genadeloos. Wees georganiseerd en communiceer, want een kapitein is niets zonder zijn bemanning: de eerste stuurman, de radio-operator en de machinist.

Alle leden van een team zitten aan één kant van de tafel en ze spelen elk een bepaalde rol op de onderzeeër, waarbij de taakverdeling voor deze rollen afhankelijk is van het aantal spelers in het spel: een speler kan de kapitein zijn , die verantwoordelijk is voor het verplaatsen van de onderzeeër en het aankondigen van enkele details van deze beweging; een andere speler bemant de sonar om te luisteren naar de bevelen van de kapitein van de tegenstander en te proberen te ontcijferen waar die onderzeeër zich in het water zou kunnen bevinden; een derde speler werkt mogelijk in de munitiekamer om torpedo's, mijnen en andere apparaten voor te bereiden die gevechten mogelijk maken.

Captain Sonar kan in twee modi worden gespeeld: turn-by-turn of gelijktijdig. In de laatste opstelling voeren alle leden van een team hun acties tegelijkertijd uit terwijl ze ook proberen te volgen wat de tegenstanders aan het doen zijn. Wanneer een kapitein klaar is om een aanval uit te voeren, pauzeert de actie even om te zien of er een treffer is geregistreerd. Vervolgens wordt het spel hervat met het doelwit dat is weggeslopen terwijl de aanvaller pauzeerde of met stukjes metaal die nu over de oceaanbodem zijn verspreid.

Meerdere kaarten zijn inbegrepen met verschillende moeilijkheidsgraden.

Beoordelingen ()
Captain Sonar heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Captain Sonar


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items
47,50