opc_loader

Wensenlijst

Paranormal Detectives

29,50

Uitverkocht

Zet op wensenlijst
Beschrijving

Paranormal Detectives is een party-spel met deductie. Eén speler neemt de rol van een geest op zich. Alle andere spelers werken als paranormale detectives en moeten ontdekken hoe het slachtoffer stierf. Met behulp van paranormale vaardigheden zullen ze communiceren met de Geest en open vragen stellen over de details van de misdaad. De Geest antwoordt op verschillende spookachtige manieren - door de knoop van een beul te regelen, gekozen tarotkaarten te spelen, een woordpuzzel op een prikbord te maken, tekenen door de hand van een detective vast te houden en nog veel meer!

Aan het begin van het spel ontvangt de geest-speler een verhaalkaart met een volledige beschrijving van de moord. Elke kaart toont alle details van de zaak. Elke detective ontvangt een asymmetrische, vooraf geconstrueerde set interactiekaarten, een spelersonderzoeksvel en een spelersscherm.

Op zijn beurt stelt elke detective de Geest elke open vraag die hij wil en speelt hij een enkele interactiekaart. De kaart impliceert de manier waarop de Geest de vraag kan beantwoorden. Er zijn in totaal 9 verschillende interacties, de meeste geven informatie aan alle detectives. Aangezien detectives open vragen kunnen stellen en de interactiekaarten kunnen variëren, biedt het spel veel creativiteit voor zowel de Ghost als Paranormal Detectives.

Detectives kunnen tijdens het spel twee keer proberen te raden wat er daadwerkelijk met het slachtoffer is gebeurd en zeggen wie de moordenaar was, waar het gebeurde, wat het motief was, hoe het werd gedaan en wat het moordwapen was. Dan schrijft de Geest in het geheim op het onderzoeksblad van deze rechercheur hoeveel van zijn antwoorden correct zijn.

Het spel kan op twee manieren eindigen:

  • Als een detective alle juiste antwoorden geeft. In dit geval winnen ze samen met de Ghost-speler.
  • Als geen enkele detective nog interactiekaarten heeft. In dit geval is degene die de meeste juiste informatie heeft geraden de enige winnaar van het spel!
Beoordelingen ()
Paranormal Detectives heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Paranormal Detectives


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items