opc_loader

Wensenlijst

Jakkiebak Kippenkak

24,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

De stok is in het kippenhok! Er is een schoonheidswedstrijd: wie heeft het mooiste verenkleed? De kipjes en haantjes scharrelen opgewonden in het rond om zich mooi uit te dossen. In het heetst van de strijd proberen de spelertjes zonder pardon de staartveren van de andere kippen te roven. Wie de weg in het kippenhok weet, zal het mooiste verenkleed hebben en de verkiezing winnen. Wie niet goed oplet, zal de prijs mislopen en met een kale staart op stok moeten.

Jakkiebak! Kippenkak! speel je met minimaal twee en maximaal vier spelers. Iedere speler krijgt een kip met één veer in zijn staart. Het doel van dit spel is om bij de andere kippen de veren af te pakken. Wanneer je alle veren hebt afgepakt, heb je gewonnen.
Om dit spel te beginnen leg je alle looptegels in een cirkel en worden alle kippen, op een gelijke afstand van elkaar, hierop gezet. In het midden van de cirkel leg je de overige tegels neer met de afbeelding naar beneden.
Wanneer je aan de beurt bent mag je één van de tegels in het midden van de cirkel omdraaien. Is het plaatje gelijk aan de afbeelding op de looptegel voor jouw kip? Dan mag je een stap verder en ben je direct weer aan de beurt. Draai je een ander plaatje om? Dan krijgt de volgende kip de beurt.
Zodra je een andere kip inhaalt, mag je alle veren van die kip afpakken en in de staart van jouw kip steken. Wanneer je alle veren hebt afgepakt, ben je de grote winnaar van Jakkiebak! Kippenkak!
 

Leeftijd: 4+
Spelers: 2 tot 4
Duur: 15 tot 20 minuten

Beoordelingen ()
Jakkiebak Kippenkak heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Jakkiebak Kippenkak


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items