opc_loader

Weerwolven van Wakkerdam - Het Pact

Artikelnr: 400145
30,99
Beschrijving

Partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis onschuldige dorpsgenoten?

Naast de bekende karakters uit het basisspel bevat deze editie de uitbreidingen 'Volle maan in Wakkerdam' 'Karakters' én 'het Dorp' 

Het spel wordt door een spelleider gestuurd. Iedere speler krijgt een rol toebedeeld. Het kan gaan om gewone burgers en weerwolven, maar ook om speciale karakters als de heks, de jager of het onschuldige meisje. Ieder karakter doet iets speciaals. De spelleider geeft 's nachts aan dat iedereen zijn ogen moet dichtdoen en roept steeds de karakters op, die dan hun eigenschap mogen uitvoeren. De weerwolven elimineren aan het einde van de nacht een burger. Als het weer dag wordt, bespreken de burgers in een vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen ze proberen om een weerwolf te elimineren. Maar omdat de weerwolven zelf ook aan de vergadering deelnemen, is die beslissing meestal niet eenvoudig…

Weerwolven van Wakkerdam is een ideaal spel voor op kinderpartijtjes, kampeerevenementen en eigenlijk al die momenten dat je met veel mensen bent. Zeker als je er in slaagt om met kaarsen of een kampvuur een mysterieuze sfeer te creëren, is succes verzekerd.

Er zijn tien jaren verstreken na het verschijnen van de eerste editie van De Weerwolven van Wakkerdam. Omdat de populariteit van dit spannende rollenspel alleen maar toeneemt, willen we dit jubileum vieren met deze luxe uitgave van het basisspel. De grote stevige kartonnen karaktertegels zorgen ervoor dat het spel overal gespeeld kan worden.

Spelers: 8 tot 47

Leeftijd: 8+

Duur: ca. 30 minuten

Beoordelingen ()
Weerwolven van Wakkerdam - Het Pact heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Weerwolven van Wakkerdam - Het Pact


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items