opc_loader

Wensenlijst

Rory's story cubes - verschillende edities

Rory's story cubes komen in verschillende edities, elk soort komt met negen dobbelstenen in een thema.

13,50

Story cube editie

Zet op wensenlijst
Beschrijving
  • Classic: Ontdek Rory’s Story Cubes met negen dobbelstenen uit de Classic editie. Gooi de dobbelstenen en negen symbolen zullen verschijnen. Gebruik ze om je verhaal te vertellen!
  • Actions: Wat zou er gebeuren als een spion moet niezen tijdens een missie? Als een wetenschapper zijn reageerbuis zou breken tijdens een experiment? Alles is mogelijk bij deze dobbelstenen, en elke situatie ook!
  • Mystery: Raar, vreemd… Deze dobbelstenen zitten vol met onverklaarbare situaties, geheimen en onoplosbare puzzels. Mysterieuze verhalen en onderzoeken die op je wachten!
  • Fantasia: Vertel verhalen over mannen en goden, hoe ze het hol van de draak vonden, hoe ze mythische wezens betoverden… Ontdek de magie van Rory’s Story Cubes met de Fantasia editie.
  • Voyages: Zoek naar verborgen schatten in de bergen, ontmoet Vikingen en dinosaurussen… Ontdek steeds iets nieuws in je verhalen!
  • Primal: Ontdek tijd en de wereld… Je bent in het land van dinosaurussen, midden in een tropisch bos. Ga op avontuur in deze nieuwe werelden en vertel ons er alles over!
  • Astro: Je hebt nog nooit zo ver gereisd… Je komt in de ruimte, ontmoet buitenaardse wezens en neemt deel aan intergalatische veldslagen. Maak je eigen science-fiction!
  • Emergency: Een aardbeving, een nucleaire ramp… Er kan van alles gebeuren. Dat is waar jij binnenkomt! Er is een noodgeval en daar ben jij om de dag te redden!
Beoordelingen ()
Rory's story cubes - verschillende edities heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Rory's story cubes - verschillende edities


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items