opc_loader

Wensenlijst

Dale Of Merchants 2 NL-Editie

2-4 Spelers
Leeftijd 10+
30 Minuten

21,50

Uitverkocht

Zet op wensenlijst
Beschrijving

De wereld is kleiner geworden. Beschavingen op verschillende continenten hebben onafhankelijke vrijhandelssteden opgericht om de handel tussen verre landen te vergemakkelijken. Een van die steden, Yengzuh, is nu op zoek naar een nieuwe heerser - een nieuwe Handelsmeester.

De post staat slechts om de tien jaar open en de selectie van de persoon in kwestie is geen kleine taak. Het is in ieders belang dat de beste handelaar voor de baan wordt gekozen.

Alle deelnemende handelaren zijn prestigieus, maar de wedstrijd test ook hun vermogen om met onverwachte situaties om te gaan. Immers, de winnaar is verantwoordelijk voor het eerlijker en stabieler houden van de wereldprijzen voor de komende jaren.

Er zijn slechts twaalf vrijhandelssteden in de wereld. Yengzuh bij Pandala is een van de oudste. Het Gilde van Buitengewone Handelaren uit Dale bevorderde de oprichting van de stad nadat de handelsoorlogen in Azië zich te wijd hadden verspreid. In de haven van de stad liggen voortdurend tientallen grote schepen die passagiers en vracht laden en lossen.

In Dale of Merchants 2 kruipen de spelers in de huid van die deelnemende kooplieden die nieuwe technieken leren, goederen verhandelen en hun voorraad beheren. De speler die als eerste zijn verbazingwekkende koopmanskraam weet te voltooien, wint het spel en krijgt toegang tot het gilde!

Dale of Merchants 2 bevat zes nieuwe decks en kan op zichzelf gespeeld worden of gecombineerd worden met de decks uit Dale Of Merchants. Het spel bevat een nieuwe regelset voor vier spelers die teamgevechten introduceert! Deze nieuwe regels verbeteren de ervaring met vier spelers aanzienlijk door samenwerking tussen teamgenoten toe te voegen en downtime te verminderen. Deze regels kunnen ook worden gebruikt met de zes decks van het originele spel.

Beoordelingen ()
Dale Of Merchants 2 NL-Editie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dale Of Merchants 2 NL-Editie


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items