opc_loader

Wensenlijst

Ticket To Ride Map Collection: Volume 1 - Asia

2-6 spelers
Leeftijd 8+
60 minuten

44,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Days of Wonder's Ticket to Ride Map Collection is een serie uitbreidingen voor Alan R. Moon's Ticket to Ride. Elke uitbreiding bevat een dubbelzijdig speelbord en kaartjes met bestemmingen en regels voor die locaties.

Ticket to Ride Kaart Collectie: Volume 1 - Team Asia & Legendary Asia biedt spelers twee opstellingen op het grootste continent van de aarde:

- Team Asia van Alan R. Moon - Vier of zes spelers strijden als teams van twee spelers, waarbij de teamgenoten naast elkaar aan tafel zitten. Elke speler heeft zijn eigen geheime hand van kaarten en tickets. Daarnaast worden sommige kaarten en tickets in een gedeelde kaarthouder geplaatst waar elke speler van het team bij kan.

Als een speler kaarten trekt, moet hij één kaart in de kaarthouder leggen en de andere in zijn hand (tenzij hij een open locomotief neemt, in dat geval moet hij gedeeld worden); als een speler kaartjes trekt, moet het eerste kaartje in de kaarthouder gelegd worden en moeten eventuele extra kaartjes aan de hand toegevoegd worden. Een speler kan zijn beurt gebruiken om twee kaartjes uit zijn hand aan de kaarthouder toe te voegen. De punten van een team worden collectief bijgehouden en het team met de hoogste score wint.

- Legendarisch Azië van François Valentyne - De belangrijkste verandering in deze opzet is dat sommige routes door Azië bergroutes worden genoemd, met een of meer velden op de route met een X. Telkens wanneer een speler een van deze routes claimt, moet hij een trein uit zijn reserve in het Bergovergangsgebied van het speelbord plaatsen, waarmee hij twee punten verdient voor elke trein, maar de toegang ertoe voor de rest van het spel verliest. De speler die de meeste steden in één netwerk aandoet verdient een bonus van tien punten voor de "Asian Explorer".

Ticket to Ride of Ticket to Ride: Europe is vereist om de kaarten in deze uitbreiding te gebruiken. Onderdeel van Ticket to Ride-serie.

Beoordelingen ()
Ticket To Ride Map Collection: Volume 1 - Asia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ticket To Ride Map Collection: Volume 1 - Asia


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00