opc_loader
  • Nederlands
  • English

Ticket To Ride - Asia

2-6 spelers
Leeftijd 8+
60 minuten

44,50
Beschrijving

Days of Wonder's Ticket to Ride Map Collection is een serie uitbreidingen voor Alan R. Moon's Ticket to Ride, waarbij elke uitbreiding een dubbelzijdig spelbord en bestemmingskaartjes en regels voor die locaties bevat.

Ticket to Ride Kaart Collectie: Volume 1 - Team Asia & Legendary Asia presenteert spelers met twee opstellingen op het grootste continent van de aarde:

- Team Asia van Alan R. Moon - Vier of zes spelers strijden als teams van twee spelers, waarbij de teamgenoten naast elkaar aan tafel zitten. Elke speler heeft zijn eigen geheime hand van kaarten en tickets, en sommige kaarten en tickets zitten in een gemeenschappelijke kaarthouder waar elke speler van het team bij kan.

Wanneer een speler kaarten trekt, moet hij één kaart in de kaarthouder leggen en de andere in zijn hand (tenzij hij een open locomotief neemt, in welk geval deze moet worden gedeeld); wanneer een speler kaartjes trekt, moet het eerste kaartje in de kaarthouder worden gelegd en moeten eventuele extra kaartjes aan zijn hand worden toegevoegd. Een speler kan zijn beurt gebruiken om twee kaartjes uit zijn hand aan de kaarthouder toe te voegen. De punten van een team worden gezamenlijk bijgehouden, en het team met de hoogste score wint.

- Legendarisch Azië van François Valentyne - De belangrijkste verandering in deze opzet is dat sommige routes door Azië bergroutes worden genoemd, met één of meer velden op de route met een X. Telkens wanneer een speler één van deze routes claimt, moet hij een trein uit zijn reserve in het Mountain Crossing-gebied van het bord plaatsen, waarmee hij twee punten verdient voor elke trein, maar voor de rest van het spel de toegang ertoe verliest. De speler die in één netwerk de meeste steden aandoet verdient een bonus van tien punten voor de "Asian Explorer".

Beoordelingen ()
Ticket To Ride - Asia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ticket To Ride - Asia


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl


Openingstijden voor click & collect:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items