opc_loader

Wensenlijst

Test, evaluate and Improve your Chess, a knowledge-Based Approac

29,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een gat in de markt. Zo kan het boek van Danny Kopec en Hal Terrie het best omschreven worden.

 

Nagenoeg alle bestaande boeken vertellen u  hoe u een aspect van uw spel kunt verbeteren; 'Een openingsrepertoire voor wit' , 'de klassieke ketenstrijd', 'de finesses van het toreneindspel', 'de psychologische strijd'. Nuttige boeken ontegenzeggelijk. We lezen ze, bestuderen ze, en modderen (misschien spreek ik slechts voor mijzelf) wat aan. We worden ook wel beter, maar eens in de zoveel tijd bekruipt ons toch het gevoel: 'dit moet anders kunnen, gestructureerder'. Het liefst hebben we een trainer, een schaker die onze partijen bekijkt en zegt: 'Waar jij aan moet werken is...., en de manier omdat te doen is ....' . Maar dergelijke trainers zijn duur en schaars.  Het boek van Kopec is die trainer. Aan de hand van gevarieerde testen worden de zwaktes in uw spel met wetenschappelijke precisie in kaart gebracht.

 

'Know thyself', 'ken uw zelf' ,  het is een wijsheid al verkondigd in de Griekse oudheid op de tempel van Apollo in Delphi. Dit boek leert u wellicht weinig over de verschillende aspecten van ons spel, maar het leert u veel over uzelf, zo mogelijk veel waardevoller.  Het zal het uitgangspunt gaan vormen voor uw eerste stappen in een meer gestructureerde weg naar vooruitgang!

Beoordelingen ()
Test, evaluate and Improve your Chess, a knowledge-Based Approac heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Test, evaluate and Improve your Chess, a knowledge-Based Approac


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00