opc_loader

Wensenlijst

Ballen met Stieren

  • Taal: Nederlands
  • 2 spelers
  • Vanaf 8 jaar
  • 30 minuten
11,95

Uitverkocht

Zet op wensenlijst
Beschrijving

In het humoristische kaartspel Ballen met Stieren nemen twee voetbalcoaches het tegen elkaar op. Ze kiezen hun 'basiself', een set speciale voetbalacties en gaan met die banaan! Natuurlijk moeten ze niet alleen rekening houden met een koeienvlaai of een scherpe tackle, want ook de scheidsrechter en de VAR hebben (bijna) alles in de gaten. Wie gaat aan de haal met de prestigieuze koeiencup met de grote hoorns?

De bal is rond. Het weiland is bezaaid met koeienvlaaien. Deze stieren zijn er helemaal klaar voor!
Twee coaches gaan tot het uiterste om de felbegeerde Koeiencup te veroveren. Kies uit een diversiteit aan acties. Echt alles kan, totdat de scheidsrechter of de VAR ingrijpt natuurlijk! Pas ook op voor joelende koeien langs de lijn en de Hooligans, die het spel kunnen verstoren. Ruik jij de overwinning al?

Voor wie geschikt?
Dit leuke humoristische kaartspel is geschikt voor iedereen van 8 jaar en ouder. Eigenlijk voor iedereen die het voetbal een beetje volgt en/of die er de humor ook wel een beetje van in ziet. Of het nu een EK, een WK is, of als er competitie of champions league gespeeld word: Ballen met Stieren hoort er gewoon bij. Groot voordeel: je hoeft niet veel kennis van voetbal te hebben. OK, alleen de counter lijkt een ingewikkelde kaart, maar dat is ook een mooi moment voor een stukje kennisoverdracht. Overigens leggen wij deze kaart in de sectie "voor liefhebbers en nitwits" nog even haarfijn uit. Het mooie van Ballen met Stieren is dus juist dat dit spel ook heel goed en gezellig voor stellen is, het is leerzaam en het is grappig. Er is sprake van communicatie, een goed gesprek, over voetbal. Maar dan vooral over de technische aspecten van deze fascinerende sport!

Beoordelingen ()
Ballen met Stieren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ballen met Stieren


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items