opc_loader

Wensenlijst

Pictomania (NL)

The fun drawing game!

24,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Let op! Handleiding en opdrachtkaartjes in het Engels.

Pictomania is een tekenspel zonder teams en zonder wachttijden. Iedereen tekent, iedereen raadt, allemaal tegelijkertijd! Niemand heeft tijd om een meesterwerk te tekenen. Een speler die in een schets van een paar lijnen de essentie van een woord duidelijk kan maken, heeft meer tijd om uit te zoeken wat anderen proberen te tekenen.

Het spel wordt gespeeld in vier ronden, elke ronde met een andere stapel woordkaarten. Met de groene woordkaarten in de kaarthouder ben je gereed voor de eerste ronde. Geef iedereen een minuut de tijd om de 21 woorden te lezen. Merk op dat de woorden op dezelfde kaart gerelateerd aan elkaar kunnen zijn. Dat is wat het spel uitdagend maakt. Schud de twee stapels zwarte kaarten afzonderlijk en geef iedere speler willekeurig één letterkaart en één cijferkaart. Deze kaarten zijn geheim. Leg de overige kaarten zonder te bekijken terzijde. Als iedereen klaar is om te spelen, kan de ronde beginnen.

Pictomania is een echt partyspel. Het is een variant op het bekende tekenspel, maar dan anders: iedereen tekent gelijktijdig en vaak is snel tekenen veel slimmer dan heel goed tekenen. Het spel bevat vier verschillende moeilijkheidsgraden (van concrete tot abstractie begrippen), waardoor het spel in elk gezelschap leuk en uitdagend is. Het kent een uniek scoresysteem dat snel én goed tekenen beloond!

Pictomania is geschikt voor 3 tot 6 personen vanaf 8 jaar.

Beoordelingen ()
Pictomania (NL) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pictomania (NL)


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items