opc_loader

Wensenlijst

Millennium King Competition

339,00

Met Chesslink/Chessvoltt

Zet op wensenlijst
Beschrijving

De universele genie onder de schaakcomputers. Met 81 LED's voor zetweergave, The King-software, adaptieve niveaus en Chess960. Speel online via de ChessLink-module. De nieuwe The King COMPETITION bevat het legendarische schaakprogramma The King van Johan de Koning. Met zijn moderne ontwerp in een robuuste plastic behuizing van 17,2 x 17,2 inch is hij perfect om thuis mee te spelen. Het schaakbord biedt comfortabel speelplezier met 81 LED's voor bewegingsindicatie en soepele druksensortechnologie. Met The King COMPETITION kun je klassiek schaken of de populaire Chess960 (Fischer Random Chess) variant volgens de officiële FIDE-regels.

De computer biedt 4 adaptieve spelniveaus die flexibel kunnen worden aangepast aan uw mogelijkheden. Op het instapniveau "Games & Victories" hebben zelfs beginnende schakers veel plezier met het spelen met de computer, hier is het gemakkelijk om de computer te verslaan. Daarnaast zijn er de ELO-niveaus, waar u een geschatte schatting van uw eigen beoordeling krijgt. Er kunnen maximaal 9 spellen worden opgeslagen. De indeling van het menusysteem in een comfort- en een expertmodus is handig om gemakkelijk uw weg te vinden in de uitgebreide functieset. Een ander kenmerk: de helderheid van de LED's kan in meerdere stappen perfect worden aangepast aan de omgevingshelderheid.

Online schaken

Met behulp van de optionele ChessLink-module (niet meegeleverd) kunt u het apparaat verbinden met uw smartphone of tablet-computer en met gratis apps kunt u online spelen op Lichess en chess.com. Voor professionele toernooien kun je het platform tornelo.com gebruiken. Je speelt direct op het bord - tegen miljoenen mensen over de hele wereld! De zetten van je tegenstander worden weergegeven met de LED's op het bord. Geniet van een echte game-ervaring en concentratie terwijl je online speelt als nooit tevoren.

Beoordelingen ()
Millennium King Competition heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Millennium King Competition


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items