opc_loader

Wensenlijst

De Vos in het Bos Duet

2 Spelers
Leeftijd 10+
30 Minuten

16,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving

In het spel The Fox in the Forest Duet voor twee spelers werken de spelers samen en helpen ze elkaar om zich door het bos te verplaatsen. Verzamel alle edelstenen voor het einde van drie spelronden en je wint!

Om het spel op te zetten leg je edelstenenfiches op de daarvoor bestemde plaatsen van het bord en de teamvolger in het midden van het bewegingspad. Aan het begin van elke ronde schudt u de stapel van dertig kaarten - die drie kleuren bevat, elk genummerd van 1-10 - en geeft u elke speler een hand van elf kaarten. Onthul één kaart als "decreet" om de troefkleur te bepalen. Bij elke slag leidt een speler een kaart, en de andere speler moet zo mogelijk volgen. De winnaar van de slag verplaatst de teamtracker een aantal velden naar zich toe, gelijk aan het aantal vossenpoten op de uitgespeelde kaarten. Als de spoorzoeker op een vakje naast een edelsteen terechtkomt, krijgen de spelers één edelsteen. Als de spoorzoeker van het einde van het pad zou gaan, zet je de spoorzoeker terug in het midden van het pad, en voeg je een bosfiche toe aan een einde van het pad, waardoor het aantal velden waarop je kan bewegen vermindert (waarbij je edelstenen schuift naast dit overdekte veld naast het nieuwe einde van het pad).

De oneven genummerde karakterkaarten hebben speciale eigenschappen wanneer ze worden uitgespeeld, waardoor de winnaar van de truc de spoorzoeker in de richting van zijn keuze kan verplaatsen of de voetsporen op een van de uitgespeelde kaarten kan negeren zodat je op precies de juiste plek terecht komt. Met één karakter kunnen de spelers een kaart met elkaar ruilen, terwijl een andere een speler de decreetkaart laat veranderen.

Aan het eind van een ronde voeg je vijf edelstenen toe aan aangewezen velden, voeg je een bosveld toe om het pad te verkorten, en krijg je een nieuwe hand van elf kaarten van een vers geschudde stapel. Verzamel alle 22 edelstenen en je wint. Heb je geen tijd meer of ga je aan het einde van het pad zonder bosplaatsen in reserve, dan kun je gewoon doorrennen in nederlaag of de kaarten schudden en het spel opnieuw beginnen.

Beoordelingen ()
De Vos in het Bos Duet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
De Vos in het Bos Duet


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items