opc_loader

Wensenlijst

Bicycle Cardistry Cards - Neon Blue Aurora

LET OP: Deze kaarten hebben allemaal een identieke voorkant. Deze zijn dus niet geschikt om spellen mee te spelen, maar zijn bedoeld voor cardistry.

Aantal Kaarten/Amount of Cards: 56 identieke kaarten

Merk/Brand: Bicycle
Formaat/Size: Poker (64 x 89 mm)
9,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Het Bicycle Neon Blue Aurora speelkaarten Cardistry Deck is speciaal ontworpen voor optimale cardistry optredens. De verleidelijke blauwe/violette kleuren zullen elke flourish en waaier versterken, terwijl spreads jouw publiek zullen verrassen met een rustgevende vertoning van de achterkant van deze cardistry kaarten. De niet standaard card faces hebben geen pips of nummers en brengen dit Bicycle design tot het uiterste, waardoor unieke fans en spreads mogelijk zijn en dit perfecte cardistry cards zijn voor het uitvoeren van opvallende cardistry-moves! Het kaartendoosje heeft een gedecoreerd neon motief op de voor- en achterkant van de tuck box.

Deze Bicycle Neon blauwe Aurora speelkaarten Cardistry hebben 56 poker size playing cards geprint in de Verenigde Staten op klassieke Bicycle brand card stock door USPCC en afgewerkt met een Air-Cushion Finish zodat deze Bicycle speelkaarten makkelijk schudden en optimaal presteren. De Bicycle cardistry cards Neon worden geleverd met 1 NEON advertentie kaart. Deze Bicycle Neon Cardistry speelkaarten zijn ontworpen door Kike Sainz in samenwerking met de United States Playing Card Company. Let op: deze Bicycle decks zijn uitsluitend bedoeld voor cardistry en hebben dus geen plaatjes of nummer speelkaarten, NEON is speciaal gemaakt voor cardistry.

Beoordelingen ()
Bicycle Cardistry Cards - Neon Blue Aurora heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Bicycle Cardistry Cards - Neon Blue Aurora


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items