opc_loader

Wensenlijst

Rovers van de noordzee

De Nederlandse versie van Raiders Of The North Sea.

Rovers van de Noordzee speelt zich af in de centrale jaren van het Vikingtijdperk. Als Viking-krijgers proberen spelers het Opperhoofd te imponeren door nietsvermoedende nederzettingen te beroven. Spelers moeten daarvoor een bemanning en proviand verzamelen en naar het noorden reizen om goud, ijzer en vee te plunderen. Er is glorie te vinden in de strijd, zelfs in de handen van de Walkuren. Dus verzamel je krijgers, tijd om te roven!

49,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Doel van het spel
Het doel van Rovers van de Noordzee is indruk te maken op het Opperhoofd door aan het einde van het spel de meeste Overwinningspunten (OP) te hebben. Overwinningspunten worden voornamelijk behaald door nederzettingen te beroven, buit mee te nemen en offers te brengen aan het Opperhoofd. Hoe spelers hun buit gebruiken is ook essentieel voor hun succes. Het spel eindigt wanneer er nog slechts 1 fortberoving over is, alle Walkuren zijn verwijderd of alle offers zijn gedaan.

Gameplay-overzicht
Met de klok mee vanaf de startspeler neemt elke speler zijn volledige beurt. Tijdens deze beurt kan een speler kiezen om te werken of te roven. Spelers blijven om beurten spelen totdat aan 1 van de 3 eindspelvoorwaarden is voldaan. Ongeacht welke keuzes er gemaakt worden, bestaat een beurt uit het volgende patroon:

1. Plaats jouw worker en speel de actie
2. Pak een andere werknemer op en speel de actie die daarbij hoort

Werken: Het hebben van een goede crew en voldoende voorzieningen zijn essentieel voor succesvolle berovingen. Dus voordat spelers berovingen gaan plegen, moeten spelers wat werk doen om hun bemanning voor te bereiden en benodigdheden te verzamelen. Dit gebeurt allemaal in het dorp, onderaan het bord. Daar zijn 8 verschillende gebouwen met verschillende acties. Spelers moeten eerst hun enige worker daar plaatsen in een beschikbaar gebouw (waar geen andere worker aanwezig is), voordat ze een andere worker van een ander gebouw oppikken (waar een worker aanwezig is).

Plunderen: Zodra spelers voldoende bemanning hebben ingehuurd en benodigdheden hebben verzameld, kunnen ze ervoor kiezen om te gaan roven. Om een ​​nederzetting (haven, buitenpost, klooster of fort) te beroven, moeten spelers aan 3 vereisten voldoen. Zij moeten hebben:

1. Een voldoende grote bemanning.
2. Genoeg voorzieningen (en goud voor kloosters / forten).
3. De vereiste workerkleur.

Berovingen bieden verschillende manieren om te scoren (militaire kracht, buit, Walkuren, etc.). Dit is ook de enige manier waarop grijze en witte workers het spel betreden.

Einde van het spel
Er zijn 3 manieren waarop het spel kan eindigen:

1. Er is slechts 1 buitset over in de Forten (1 van de 6 Fortberovingen).
2. De stapel offer kaarten is leeg.
3. Er is geen Walkuren meer op het bord.

Degene die uiteindelijk de meeste punten heeft is de winnaar!

Beoordelingen ()
Rovers van de noordzee heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Rovers van de noordzee


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Informatie

Telefoon: 020-6241171

Haarlemmerdijk 173

1013 KH Amsterdam

Email: info@schaakengo.nl
 

Onze winkel is 7 dagen in de week geopend

Openingstijden winkel:

maandag:    13.00 - 18.00
dinsdag:      10.00 - 18.00
woensdag:  10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 18.00
vrijdag:        10.00 - 18.00
zaterdag:     10.00 - 18.00
zondag:       12.00 - 17.00

Laatst bekeken items